Succén med iPhone 3G fortsätter inför slutracet kring vad som kan bli årets teknikjulklapp. Från och med den 17 november kommer den prisbelönta* supermobilen iPhone 3G att kunna köpas tillsammans med kontantkortet Telia Refill.

Sedan säljstarten den 11 juli har iPhone 3G tillsammans med usb-modemen toppat listan över de mest sålda produkterna i Telias butiker och intresset är fortsatt stort i hela landet.

– Vi har många nöjda iPhone-kunder idag, men även många som efterfrågar iPhone med kontantkort. Därför känns det mycket bra att utöka vårt iPhone-erbjudande med Telia Refill till alla kunder som vill ha den möjligheten. iPhone 3G med kontantkortet Refill kommer säkert hamna på en hel del önskelistor inför julen, säger Ulrika Steg, chef för mobila konsumentaffären på TeliaSonera i Sverige.

Rustar inför julhandeln
För att klara efterfrågan inför julhandeln har Telia säkrat kontinuerliga leveranser av iPhone 3G.

iPhone 3G med Telia Refill kommer att säljas från och med den 17 november i både butik och online.

Pris för iPhone 3G med Telia Refill:
Totalt pris för iPhone 8G** med Telia Refill inklusive 600 MB*** 5495 kr

* iPhone 3G utsågs till årets Designmobil och årets Multimediamobil på tidningen Mobils Mobilgala den 6 november i år.
** Telia Refill kommer till att börja med endast säljas med iPhone 3G 8GB.
*** Datapaketet med 600 MB gäller 6 månader från och med aktivering av Telia Refill-checken. Därefter kan kunden ladda på surfcheckar med 100 MB för 100 kr med en giltighetstid på 30 dagar. Surfcheckarna kommer till att börja med endast säljas i Telias butiker.