SuperStar Mobile är en ny mobiloperatör med låga priser för kontantkortstelefoni. SuperStar Mobile finns tillgängligt i 1000 butiker, tobaksaffärer och kiosker, runt om i Sverige och online. Sedan övertagandet av Lebara Sweden AB i maj 2008 har Devicom Mobile arbetat målmedvetet tillsammans med sin leverantör Telenor för att förbereda lanseringen av sina mobila varumärken och produkter. Den första produkten som lanseras är SuperStar Mobile, en ny lågpristjänst för kontant mobiltelefoni.

SuperStar Mobile erbjuder internationella samtal via kontantkort till mycket låga priser (upp till 50 % lägre priser än konkurrensen), men även samtal inom Sverige till mycket konkurrenskraftiga priser. Super Star Mobile erbjuder lägsta möjliga pris på samtal från Sverige till de flesta internationella destinationer, t ex Iran, Irak och Turkiet, som många av Devicoms kunder ringer till idag.

Enligt PTS, den svenska marknaden för mobila internationella samtal (antal samtal minuter) växer snabbt och ökade mellan 60 % och 80 % under åren 2006 och 2007. Marknaden uppskattas inofficiellt till 180 MSEK i försäljning per år och förväntas växa upp till 50 % per år under de närmaste åren.

"De kunder som kommer att köpa SuperStar Mobile är samma typ av kunder som köper våra tjänster idag inom fast telefoni - svenskar med utländsk bakgrund. Förutom att erbjuda fast och mobil telefoni till mycket låga priser tror vi att möjligheten att erbjuda support på våra kunders egna språk kommer att vara ett starkt argument för människor att köpa våra tjänster." säger Devicoms vd Paul Derly.

SuperStar Mobile har redan 1500 kunder som Devicom fick i samband med övertagandet av Lebara Sverige. För att få kundbasen att växa har Devicom inlett ett distributionssamarbete vilket når ut med Super Star Mobile till tusentals återförsäljningsställen. Innan slutet av veckan kommer Super Star Mobile att finnas tillgängligt på över 1 000 försäljningsställen fördelade över hela Sverige.

"Det finns ett stort behov på marknaden av en kontantkortslösning som erbjuder internationella samtal till riktigt låga priser, och vi är övertygade om att vi kommer att ta marknadsandelar i den växande sektorn av internationella samtal från mobilen" säger Devicoms vd Paul Derly.