Sting Networks nya VD berättade i början på sommaren att företaget höll på att ta fram en unik mobil tjänst. Efter att ett antal utvalda kunder testat tjänsten under sommaren med väldigt positiv respons så lanseras nu tjänsten officiellt den 27 augusti.

Tjänsten heter Sting ONE och är en unik mobil telefonväxel. Den gör det möjligt för företag att integrera sina befintliga mobiltelefoner med företagsväxeln. Med Sting ONE kan användare få det bästa av två världar; en ip-telefoni växel med funktionalitet i världsklass och integrerad mobilitet som tillval.

En mobil telefonväxel är något om Stings partners och kunder har efterfrågat. Tjänsten gör att Stings partners nu kan sälja kompletta telefonlösningar till företag, som både tar hand om kommunikationen på kontoret och mobilt. Det gör också att Sting börjar tjäna pengar när företagens anställda ringer i sina mobiltelefoner, trots att de ringer med Tele2, Telia eller någon annan mobiloperatör.

Sting ONE ger Sting och deras partners ett väldigt starkt försäljningsargument när de säljer in sina tjänster till företag, utöver den högklassiga lösning som de redan erbjuder.