Nu är uppföljaren till Sony Ericssons superkompakta succémobil X10 Mini här. Den heter X10 Mini Pro och priset utan abonnemang är tilltalande. Perfekt för alla som vill använda kontantkort.

Sony Ericsson X10 Mini Pro är en liten och kompakt touchmobil med Googles operativsystem Android. Det som skiljer X10 Mini Pro från föregångaren är att den har ett utdragbart QWERTY-tagentbord. Precis som sin föregångare har den Sony Ericssons nya innovativa gränssnitt med ikoner i de fyra hörnen och Sony Ericssons unika Timescape som samlar kommunikationerna med dina vänner på ett ställe. X10 Mini Pro har bland annat WiFi och aGPS, Mobilen ger enkel tillgång till Facebook, Twitter och Youtube.

Operativsystemet Android ger användaren tillgång till en butik där man kan ladda ner massor med program och spel. Mobilens taltid är upp till 210 minuter och standby-tiden upp till 360 timmar. X10 Mini Pro har Turbo3G pro som ger snabbare ned och uppladdning av data. Mobilen har inbyggt minne på 128 MB och ett externt minne på 2GB av typen Micro-SD som medföljer. X10 Mini Pro har en 5 megapixelkamera med autofokus och LED-blixt.

X10 Mini Pro levereras preliminärt under vecka 27 men kan förhandsbokas redan idag hos Tre. Kontantpriset för privatpersoner är 3 095 kronor. Med abonnemanget 3pott299 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan kostnad och du får utnyttja hela månadsbeloppet.

Vi på Kontantkort Startpaket är klart imponerade av denna mobil. Köper du Sony Ericsson X10 Mini Pro med kontantkort så är priset överkomligt. Tar du ett medelprisabonnemang så ingår mobilen gratis hos Tre.