Samsungs nya toppmobil Galaxy S kan köpas med eller utan kontantkort. Den har en generös pekskärm på hela 4 tum, 5 megapixelkamera med autofokus och inspelning av video i HD-kvalitet.

Samsungs kraftfulla och tunna Androidmobil Galaxy S har en stor 4 tum stor pekskärm. Mobilen har funktioner som GPS, WiFi, Turbo 3G, FM-radio och DNLA. Galaxy S har också stöd för push-email (MS Exchange).Galaxy S har en 5 megapixelkamera med autofokus och inspelning av video i HD-kvalitet. Mobilens operativsystem är Android 2.1, vilket innehåller Android Market som är en applikationsbutik med över 30 000 spel och program att ladda ner. Mobilens taltid är upp till 6.5 timmar och standby-tiden upp till 570 timmar. Galaxy S har Turbo3G som ger snabbare upp och nedladdning av data. Mobilens inbyggda minne är på 8 GB och den har plats för ett externt minneskort på upp till 32 GB av typen Micro-SD.

Kontantpriset för privatpersoner hos Tre är 4 995 kronor och då kan du använda valfritt kontantkort eller abonnemang. Med abonnemanget 3pott399 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan kostnad och du får utnyttja hela månadsbeloppet.