Nokia 7230 är den perfekta mobiltelefonen för dig så vill ha en bra mobil med många sociala funktioner, men utan att behöva binda dig med ett dyrt abonnemang. Priset vid lansering i början av april 2010 är 1395 kr utan abonnemang eller kontantkort hos Tre.

Nokia 7230 är en kompakt slide-mobil med hög kvalitetskänsla och en stor och färgstark 2,4-tumsskärm. Den ligger skönt och naturligt i handen och kombinerar gedigna metalldelar med diskreta ljuseffekter - vilket gör den snygg och stilren. Facebook, Twitter och Messenger är integrerade i gränssnittet så att funktionerna snabbt och smidigt nås direkt från huvudmenyn. På 3Apps har användaren möjlighet att fylla sin 7230 med nya spel och program vilket gör mobilen roligare, mer användbar och personlig.

7230 har FM-radio med 3.5mm hörlursutgång och säljs i färgerna svart och rosa. Taltiden ligger på 220 minuter och standby-tiden är 395 timmar. Mobilen har inbyggt minne på 70 MB och plats för externt Micro-SD-minneskort på upp till 16 GB. 7230 är försedd med en 3,2 megapixelkamera med 3x digital zoom.

Du kan alltid köpa mobilen hos Tre och sedan beställa ett gratis kontantkort och startpaket från någon annan operatör.