Emporia lanserar två senirotelefoner med kontantkort, Emporia Talk och Emporia Talk Premium i Sverige. Modellerna är extra tydliga och lätta att använda.

-  Vi har mycket positiva erfarenheter av att arbeta med The Phone House på andra europeiska marknader. Därför var valet av vår första partner enkelt. Dessutom har de en stark ställning i Sverige med ett rikstäckande nät, vilket är oerhört viktigt när vi nu planerar att ta marknadsandelar, säger Daniel Ryman, Sverigechef på Emporia.

- Emporias seniormobiler kombinerar enkelhet med klassisk design. Med dessa mobiler får vi Sveriges bredaste utbud av mobiler för äldre, säger Jonny Malmlöf på The Phone House.

Emporia Talk seniormobil med kontantkort

Emporia Talk är en seniormobil. Den har ingen meny utan alla funktioner styrs med knapparna som finns på sidan av telefonen. Stora knappar och en stor och tydlig display gör denna seniormobiltelefon väldigt lätt att använda. Den kostar 999 kr med kontantkort från Comviq.

Emporia Talk Premium seniormobil med kontantkort

Emporia Talk Premium har ingen meny utan alla funktioner styrs med knapparna som finns på sidan av telefonen. Stora knappar och en stor och tydlig display gör denna seniormobil väldigt lätt att använda. Det finns en utdragbar lista för telefonnummer. Emporia Talk Premium har en slitstark och rostfri krombeläggning. Den kostar 1499 kr med kontantkort från Comviq.