Mobiloperatören Orange stärker sitt erbjudande i Schweiz med Doros lättanvända mobiltelefon.

Doro utökar sitt partnerskap med Orangekoncernen genom ett försäljningsavtal med Orange Schweiz. Mobiloperatören har valt Doros bästsäljare, Doro PhoneEasy 410gsm, för att ytterligare stärka sitt produkterbjudande till kunder som vill ha en lättanvänd mobiltelefon.

”Vårt mål är att förenkla kommunikationen mellan alla människor och åldersgrupper”, säger Yves Martin, chef för Privatkunder inom Orange Schweiz.

”Vi vill underlätta och visa fördelarna för människor som annars skulle ha svårt att använda en mobiltelefon.
Doros breda erfarenhet inom detta område gör dem till den ideala partnern för oss. Vi är väldigt glada över att vara exklusiv återförsäljare i Schweiz av Doros mobiltelefon.”

”Vi ser fram emot samarbetet med Orange i Schweiz, det är en betydelsefull förlängning av våra framgångar tillsammans med Orange i Frankrike och Storbritannien”, säger Jérôme Arnaud, Doros VD och koncernchef.

”Orange är en viktigt partner som för närvarande har 1,6 miljoner kunder i Schweiz. Oranges vilja att alla kunder ska kunna använda mobila kommunikationstjänster visas tydligt genom att deras specialtjänst 'Get Started service' ingår i köpet av
Doro PhoneEasy 410gsm.”