Teleoperatören Uno får lokal representation för att sälja telefonväxlar i Karlstad via den nya återförsäljaren BKE TeleCom. Samarbetet innebär att BKE återförsäljer och supportar Uno's tjänster till företagskunder i Värmland.

- Under förra året hade vi fokus på att få upp en närvaro i de tre största städerna och lyckades väl med det. Nu fokuserar vi på att bredda vår närvaro geografiskt tillsammans med partners som kan garantera bra service till våra kunder, säger Jonas Angleflod, VD på Uno.

Uno levererar en komplett telefonväxellösning som tjänst där kunderna kan ha en fast telefon, mobil telefon eller telefon i datorn som anknytning. I tjänsten ingår hänvisningssystem, intern chatt, applikationer för att se status på kollegor samt en mängd växelfunktioner.

BKE TeleCom levererar kommunikationslösningar till företag och har tre tydliga fokusområden: leverans och support av kommunikationsprodukter, telefonisystem och kostnads- och operatörsanalyser. BKE kommer sälja Uno's växeltjänst och ta hand om supporten för de egna kunderna.

- Vi har länge letat efter en tjänst som gör att vi på ett enkelt sätt kan erbjuda telefoni som tjänst till små och medelstora företag i vår region. Med Uno kan vi leverera det samtidigt som vi kan hålla vår höga servicenivå till kunderna. Det är otroligt viktigt för oss, säger Daniel Råd, försäljningschef BKE TeleCom AB.