Mobiloperatören 3 har har gjort om sina kontantkort och de finns numera nio olika värdebevis under namnen Global, Vänner och Prat.  Med Global ringer du från 18 öre/minuten till utlandet.

3 har förnyat sitt kontantkort 3Kontant på både på in- och utsidan. Det nya kontantkortet har nio nya värdebevis under tre olika namn, Global, Vänner och Prat. Värdebevisen finns i tre valörer, 100, 200 och 300 kronor.

- Vi har sett en stor efterfrågan från våra kunder på valmöjligheter när de köper kontantkort. Vi ville bemöta detta och har därför valt att skapa nio olika värdebevis. Kontantkortet blir nu attraktivare och mer gynnsamt, säger Nicholas Högberg, Vice VD 3.

3Kontant Global passar för de som ofta ringer över Sverige gränser. Kunden ringer från 18 öre/minuten till alla nät och skickar fria sms till hela världen. 3Kontant Vänner påminner till stor del av det gamla kontantkortet, kunden ringer för 0 kr/min till alla inom 3 och till det fasta nätet. Tre är den enda mobiloperatören på kontantkortsmarknaden som ger kunderna möjlighet att ringa utan minutkostnad till det fasta nätet. 3Kontant Prat passar för de som pratar mycket i telefonen. Prat har ett förmånligt minutpris och ju mer pengar kunden laddar på desto lägre samtalstaxa. Med en laddning på 300 kronor är minutkostnaden 19 öre.

Fri Mobilsurf upp till 2 GB ingår med alla kontantkort som laddas med minst 200 kronor och vid påfyllning av 300 kronor med Global och Vänner ingår 3 000 fria sms. Genom att köpa ett 3Kontant så kan kunden växla fritt mellan de olika värdebevisen och fylla på med den prisplan som passar för stunden.

Till Tre Kontantkort