IP-telefoni - En värld av möjligheter

IP-telefoni erbjuder en värld av både billigare och bättre kommunikation. I sin enklaste form fungerar ip-telefoni på samma sätt som en gammal hederlig fast telefon. Men sedan börjar det bli intressant, med både lägre priser och fler möjligheter. IP-telefoni är även enormt intressant för företag, som kan göra sig av med sina dyra och begränsade telefonväxlar och istället få betydligt bättre lösningar, både i form av kundbemötande, produktivitet och pris.


Devicom Connect - Ring billigare från din vanliga telefon

Det är många som sitter fast i dyra telefonabonnemang, både hemma och på mobilen. Devicom Connect gör att du kan ringa billigare både inom Sverige och till utlandet, utan att behöva säga upp eller byta några abonnemang. Ett bra exempel på hur IP-telefoni ger konsumenten större frihet. Läs mer om IP-telefoni från Devicom Connect.

Woph! - Mobil ip-telefoni via WLAN från din vanliga mobil

Många mobiltelefoner har både WLAN och SIP-klient. Det är exempelvis väldigt vanligt i Nokia-mobiler. Strunta i de tekniska termerna, att kunna ringa hem till Sverige från utlandet med din mobil till priser som är upp till 90 % lägre är helt enkelt tilltalande. Allt som krävs är tillgång till trådlöst Internet, vilket ju finns på de flesta hotell och många caféer. Läs mer om IP-telefoni från Woph!

Sting Networks - IP-telefoni som white label-lösning

Sting Networks erbjuder inte ip-telefoni till slutkunder själva, utan levererar white label-lösningar till partners. Sting Networks partners kan sedan själva paketera sina erbjudanden, från avancerade telefonväxlar till enkla privatabonnemang. Läs mer om Sting Networks white label-lösningar för ip-telefoni.
Thai Airways förbättrar sin kommunikation med ip-telefoni. Läs mer:. Fördelarna med en ip-baserad telefonväxel. Läs mer:.