Mobiloperatören Tre har lanserat iPhone 4. Mobilen går inte att köpa med kontantkort ännu, men det finns flera förmånliga abonnemang att välja på.iPhone 4 är utrustad med Apples sensationella Retina-display, den mest högupplösta skärm som någonsin installerats i en mobil, vilket ger extremt klar text, bild och video. Den nya Applemobilen har en 5 megapixelkamera med LED-blixt, inspelning av HD-video, Apples A4-processor samt FaceTime för videosamtal med andra iPhone 4-användare. Mobilen har upp till 40 procent längre batteritid än tidigare.

Designen är helt ny i glas och rostfritt stål som gör iPhone 4 till världens tunnaste smartphone. Mobilen har iOS 4 som är den senaste versionen av världens mest avancerade operativsystem för mobiler med mer än 100 nya funktioner. App Store ger dessutom tillgång till mer än 200 000 appar inklusive den nya iMovie som skapats exklusivt för iPhone 4.

3s koncernchef säger, Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda iPhone 4 till den svenska marknaden. Det är en extremt attraktiv mobil som verkligen kommer till sin fulla rätt i vårt högkvalitativa 3G-nät för data och Internet.

Du kan nu skaffa en iPhone 4 från 3 med abonnemang, och om någon månad bör vi kunna se kontantkortsalternativ.