Tidningen Mobil har utsett Tre till Sveriges bästa mobila bredband. Det är fjärde året i rad Tre vinner utmärkelsen. Tre erbjuder inte bara mobilt bredband via abonnemang, utan har även bra kontantkort.

Tidningen Mobils årliga täckningstest är den ambitiösaste och mest omfattande som görs. Tidningens testpatrull har kört 1 500 mil från Överkalix i norr till Ystad i söder, ringt 10 000-tals testsamtal och gjort tusentals nedladdningar med professionell mätutrustning. När resultatet av årets test  idag publicerades stod det klart att 3 vunnit kategorin Bästa Mobila Bredband för fjärde året i rad.

3 har bäst mobilt bredband  i Stockholm, Göteborg, i Mellansverige, Södra Sverige, på Öland och på tåg. 3 har dessutom den bästa rösttäckningen i Stockholm, Göteborg och i Mellansverige.

Peder Ramel, koncernchef på Tre säger: Vi är väldigt stolta. Den här testen bekräftar att vi har Sveriges snabbaste och bästa mobila bredband och att vårt nät håller samma höga kvalitet som de andra, mera etablerade operatörernas, när det gäller röstsamtal. Nu kommer vi att fortsätta den snabba uppgradering till nyare teknik och allt bättre hastigheter.

Tre har bra pris på sitt startpaket för mobilt bredband, du kan enkelt börja använda det utan att ta något stort ekonomiskt beslut.