Browsing Archive: February, 2014

Apple ger iPhone 6-mobilen safir-glas

Posted by Redaktionen on Wednesday, February 26, 2014, In : Kontantkortstelefon 
Ingen vet när Apple släpper iPhone 6, men det mesta tyder på att mobilen får safir-glas. iPhone har redan ett väldigt bra glas, men med safir från Apple så kan vi nog räkna med något väldigt speciellt. Och någonting speciellt måste det bli, för Samsung Galaxy S5 ger verkligen den nuvarande mobilen från Apple en match.
Continue reading ...
 

Samsung lanserar Galaxy S5

Posted by Redaktionen on Monday, February 24, 2014, In : Kontantkortstelefon 
Samsung Galaxy S3 gjorde Samsung till den största mobiltillverkaren och nu har Samsung lanserat Galaxy S5, en mobil som har mycket av allt. Den har även en fingeravtrycksläsare, men ingen touchläsare, utan en sådan där man drar fingret över. Det kommer knappast att bli den vanligaste kontantkortsmobilen med tanke på att den lär få en premiumprissättning. Men höll ögonen på Halebop, det kommer säkerligen något bra erbjudande.



Vill du ha en häftig mobil till ett lågt pris, hål...

Continue reading ...
 

Två mobiler med Firefox OS - ZTE Open C och Open II

Posted by Redaktionen Direkt on Monday, February 24, 2014, In : Kontantkortstelefon 
Den växande mobiltillverkaren ZTE lanserar två av de två första mobilerna med Firefox OS, kallade ZTE Open C och Open II. Firexfox OS är open source och kommer från samma organisation som webbläsaren Firefox. Firefox OS gör det möjligt att göra mycket bra mobiler till låga priser. Det kan bli en intressant konkurrent till Nokia X med Android. Lite mer om Firefox OS:

Firefox OS är ett webbaserat operativsystem, baserat på öppen källkod som har ett stilfullt och enkelt användargr...
Continue reading ...
 

Nokia med Android den ultimata kontantkortstelefonen

Posted by Redaktionen on Thursday, February 20, 2014, In : Kontantkortstelefon 
Nokia kommer att släppa mobiler med Android, det kommer att bli en magisk kombination för kontantkortstelefoner. Nokia gör fantatiskt bra hårdvara. Men det här med Windows Phone är inte något alla gillar. Men nu kommer alltså Nokia-mobiler baserade på Android. Det är tänkt att vara billigare mobiler, vilket gör dem perfekta som kontantkortsmobiler. Kanske något för Hallon att satsa på.
Continue reading ...
 

Kontantkortet Halebop Vänner är intressant

Posted by Redaktionen on Friday, February 14, 2014, In : Kontantkort 
Halebop Vänner är ett intressant kontantkort om just många vänner har Halebop. Ladda för 300 kr och du kan ringa för noll kronor per minut inom Helbop. Sedan kan man skicka SMS utan kostnad till hela världen. Och dessutom får man surfa för 3 GB, vilket räcker mer än väl så länge man inte har ingång Netflix. Läs mer om Halebop Vänner


Continue reading ...
 

Apple blockerar Bitcoin

Posted by Redaktionen on Thursday, February 6, 2014, In : Humor 
Apple gillar att leka polis och har nu förbjudit alla Bitcoin-appar, vilket gör att iPhone-användare inte längre kan betala via sin mobil. En användare på Reddit blev förbannat och en annan utlovade honom en Nexus 5 om han sköt sönder in iPhone. Sagt och gjort, fram med prickskyttegeväret.


Continue reading ...
 

Samsung sägs satsa på egna fingeravtrycksläsare i sina mobiler

Posted by Redaktionen on Thursday, February 6, 2014, In : Prylar 
Spekulationerna är stora kring vilken leverantör av fingeravtrycksläsare mobiljätten Samsung ska använda för kommande mobilmodeller. Efter att Apple iPhone 5S fick fingeravtryck så räknar alla med att övriga aktörer ska följa efter, där LG kanske ska använda svenska Fingerprint.

Nu kommer dock rykten om att Samsung inte ska använda någon extern leverantör alls, utan använda en egen teknologi och produkt.
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags