Browsing Archive: September, 2013

Kontantkortet Halebop Halvår riktigt bra

Posted by Redaktionen on Sunday, September 22, 2013, In : Kontantkort 
Halebop erbjuder just  nu ett riktigt bra kontantkort kallat Halebop Halvår. Precis som namnet antyder så laddar du det för ett helt halvår och får då ett fantastiskt pris. För bara 158 kr per månad så kan du ringa fritt inom Sverige, skicka fria SMS och MMS till hela världen och surfa 1 GB per månad. Billigare än så blir det inte. Läs mer om Halebop Halvår.


Continue reading ...
 

Nya iPhone precis som förra

Posted by Redaktionen on Saturday, September 7, 2013, In : Prylar 
Det är snart dags för nya iPhone-modellen från Apple, om den nu kommer att heta iPhone 5S eller iPhone 6. Här är några skojare som gjort en parodi-reklamfilm om att modellerna skiljer sig väldigt lite åt.



Hade varit roligare om iPhone 6 hade sett ut så här.
Continue reading ...
 

Nokia Lumia 520 till bra pris med kontantkort

Posted by Redaktionen on Friday, September 6, 2013, In : Kontantkortstelefon 
Tre säljer Nokia Lumia 520 som kontantkortstelefon och det är ett riktigt bra pris. Lumia 520 är en Windows Phone-mobil och en riktig storsäljare i världen. Det är en enkel pekskärm med mycket känslig touch och mobilen i största allmänhet är av Nokias alltid lika höga kvalitet. Priset är 1495 kr inklusive kontantkort och den levereras inom 2-3 dagar.



Om du brukar ta bilder med mobilen, då är Nokia märket som gäller. iPhone är katastrofal jämfört med Nokia när det gäller b...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags