Browsing Archive: May, 2013

Gratis startpaket och 1 veckas surf med mobilt bredband från 3

Posted by Redaktionen on Sunday, May 19, 2013, In : Kontantkort 
Operatören Tre bjuder på gratis startpaket och en hel veckas gratis mobilt bredband. Ett bättre tillfälle att testa Tres kraftfulla nät finns knappast. Men passa på nu, det gäller bara fram tom den 30 juni. Beställ ditt startpaket från Tre.


Det är bara att sätt in SIM-kortet i din iPad eller annan surfplatta och bege dig ut och surfa mobilt var du än befinner dig. Om du vill ha ett gratis startpaket till mobilen med en veckas gratis ringande så koll Telenor.
Continue reading ...
 

iPhone 6 med projektor och tangentbord i konceptvideo

Posted by Redaktionen on Sunday, May 19, 2013, In : Kontantkortstelefon 
En superhäftig konceptvideo på Apple iPhone 6 med projekter för både skärm och tangentbord. Det vore fantastiskt häftigt tillsammans med appen VideofyMe. Se även konceptvideon för Apple iOS. Då skulle Nokia Lumia bli omkörda.


Continue reading ...
 

Så här kan Apple iOS se ut på nästa iPhone

Posted by Redaktionen on Thursday, May 16, 2013, In : Kontantkortstelefon 
Det finns många rykten om hur nästa iOS i kommande iPhone kommer att se ut. Det pratas mycket om att utseendet kommer att bli plattare och att all design som efterliknar produkter från verkligheten (papperskalender, läder, trä etc) ska ersättas av något mordernare nu när Steve Jobs inte längre styre. Här är en video som visualiserar allt detta.



Se även en hemmasnickrad reklam-film för nästa iPhone.
Continue reading ...
 

Ring och surfa gratis i 7 dagar med kontantkort från Telenor

Posted by Redaktionen on Tuesday, May 7, 2013, In : Kontantkort 
Nu har Telenor ett erbjudande för kontantkort som är svårt att slå. Inte nog med att du kan beställa ett kontantkort och startpaket helt gratis, inklusive porto, du kan dessutom ringa, surfa och skicka SMS helt gratis i en vecka. Ett riktigt supererbjudande från en mycket bra operatör. Läs mer och beställ ditt kontantkort idag.


Continue reading ...
 

Samsung Galaxy S4 får en bra start

Posted by Redaktionen on Monday, May 6, 2013, In : Kontantkortstelefon 

Android-mobilen Samsung Galaxy S4 lanserades nyligen och den har fått en mycket bra start. S4 är den tredje bäst säljande mobilen under april hos Phonehouse. Den tidigare modellen S3 placerar sig på en andraplats, vilket inte är så konstigt då priset är lägre. Både modellerna finns till bra pris hos Comviq. Vill man ha en billigare mobil med kontantkort, med eller utan startpaket, är Sony Xperia Miro ett populärt alternativ.

1 Apple iPhone 5 (iOS)
2 Samsung Galaxy S3 (Android)
3 Sam...
Continue reading ...
 

Sony Xperia Miro - Populär mobil med kontantkort

Posted by Redaktionen on Sunday, May 5, 2013, In : Kontantkortstelefon 
Sony Xperia Miro är en riktigt populär kontantkorts-mobil, riktigt superhet. Nedan är de mest sålda mobilerna hos Tre under mars. Det är bara Apple iPhone 5 och 4 som slår Android-mobilen Miro, och det är mobiler som nästan bara köps med dyra abonnemang. Sony Xperia Miro finns exempelvis hos Tre för bara 1495 kr med kontantkort.

1 - (1), iPhone 5
2 - (2), iPhone 4
3 - (4), Sony Xperia miro
4 - (3), Samsung Galaxy S3
5 - (6), iPhone 4S
6 - (5), Apple iPad
7 - (7), Samsung Galaxy S3 Mini
8 - ...

Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags