Browsing Archive: September, 2012

Comviq Kompis Surf - Det prisvärda kontantkortet med data

Posted by Redaktionen on Sunday, September 30, 2012, In : Kontantkort 
Comviq har lanserat kontantkortet Kompis Surf, ett väldigt prisvärt alternativ för dig som vill kunna surfa med mobilen. För bara 70 kr kan du använda 1 GB data under 30 dagar. Dessutom ingår 30 kr att ringa för. Inom Comviq och Tele2 ringer du dessutom för 0 kr per minut. Läs mer och beställ Kompis Surf.


Continue reading ...
 

Tre börjar sälja iPhone 5 med Sveriges snabbaste mobilnät

Posted by Redaktionen on Tuesday, September 25, 2012, In : abonnemang 
Opteratören Tre har börjat sälja den efterlängtade mobilen iPhone 5 från Apple. Till att börja med så är det med abonnemang och alltså inte med kontantkort. iPhone 5 i Sverige fungerar inte med 4G-näten hos någon operatör, men däremot så kan iPhone 5 använda Tre:s supersnabba 3G-nät som inte stöddes av iPhone 4S. Det gör att hastigheten blir minst tre gånger högre. Med tiden kommer mobilen även med kontantkort. Läs mer om Tre och iPhone 5.
 


Continue reading ...
 

Gratis kontantkortstelefon med Telenor

Posted by Redaktionen on Friday, September 14, 2012, In : Kontantkortstelefon 
Nu kan du få en gratis kontantkortstelefon från Telenor. En Nokia C2 som med många bra funktioner som är enkla att använda.


Mobilen har bland annat en kamera på 3,2 megapixel med utökat fokusdjup och digital zoom så att kan du se alla detaljer på den tydliga displayen. Du kan även redigera dina bilder själv och dela dem via sociala nätverk.

Du betalar 499 kr för mobilen och får 500 kr att ringa och smsa för, dvs du tjänar tom 1 kr. Läs mer om Telenor och beställ mobilen.

Continue reading ...
 

Bredband2 lanserar mobilt brend via Tre

Posted by Redaktionen on Wednesday, September 5, 2012, In : Internet 

Bredband2 lanserar mobilt bredband via Tre med hastigheter upp till 32Mbit. Man påpekar att målet är att följa utvecklingen med lanseringar av ännu snabbare mobilt bredband framöver.

Daniel Krook, VD på Bredband2 säger ”Planen att ta detta steg har funnits under en längre tid. Vi ville dock först invänta de bästa förutsättningarna med bättre tjänster och priser, vilket vi nu uppnått via HI3G. Trenden är tydlig att våra kunder vill ha både fast och mobiluppkoppling för b...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags