Browsing Archive: January, 2012

Skype kommer till Windows Phone

Posted by Redaktionen on Sunday, January 15, 2012, In : IP-telefoni 
Microsoft jobbar just nu med att göra klart Skype till Windows Phone (som till exempel Nokia 800 och 900 använder). När det är klart kommer företaget att utveckla Skype för Xbox, Windows 8 och Lync. Den första lanseringen av Skype för Windows Phone kommer att likna en vanlig app. Men längre fram kommer företaget att integrera Skype djupare in i mobilen.
 
 
Continue reading ...
 

Nokia 1800 - Kontantkortstelefon för 360 kr med Comviq

Posted by Redaktionen on Tuesday, January 10, 2012, In : Kontantkortstelefon 
Comviq erbjuder nu Nokia 1800 som kontantkortstelefon för rekordlåga 360 kr. I priset ingår även både startpaket och frakt. Billigare än så här blir det sällan. Beställ den nu med Comviq!

Nokia 1800 har en färgstark och kontrastrik 1,8 tumsskärm som gör det enkelt att se siffror och text. Det robusta skalet som sitter på Nokia 1800 tål tuffa tag och knappsatsen är stor och tydlig för att enkelt kunna skriva SMS eller knappa in telefonnummer.


Continue reading ...
 

Nokia Lumia 900 med kontantkort

Posted by Redaktionen on Saturday, January 7, 2012, In : Kontantkortstelefon 

Den nya mobilen Nokia Lumia 900 med kontantkort till ett bra pris? Med tanke på att Lumia 700 är billighetsmobilen och Lumia 800 ligger i övre medelprisklassen så kan vi utgå ifrån att Nokia Lumia 900 kommer att bli relativt dyr, speciellt om man köper den med kontantkort. Men det kommer sannolikt att bli en riktig supermobil som har allt, och dessutom Windows, som känns klart imponerande. Kolla Telenor, de brukar ha mycket bra priser.

 
Continue reading ...
 

HolidayPhone Lite lanserat - Ring billigt med kontantkort utomlands

Posted by Redaktionen on Saturday, January 7, 2012, In : Kontantkort 
HolidayPhone har lanserat HolidayPhone Lite för att ringa billigt utomlands. Till skillnad från den äldre lösningen så behöver du inte köpa ett startpaket i Sverige innan du reser, utan köper ett lokalt kontantkort när du är framme i Thailand eller det land du ska till. Vi har gjort en sida som förklarar hur HolidayPhone Lite (light) fungerar, inklusive en förklarande video.
Continue reading ...
 

Hur Rebtel för iPhone fungerar

Posted by Redaktionen on Saturday, January 7, 2012, In : IP-telefoni 
Denna video förklarar hur du ringer med Rebel på din iPhone. Med Rebtel kan du ringa runt om i världen, exempelvis när du är i Thailand, till mycket låga priser. Du kan dessutom ringa helt gratis i många fall. Med Rebtel 2.0 som lanserades i slutet av 2011 har tjänsten och appen blivit ännu mer flexibel och kraftfull. Rebtel har växt sig väldigt stora i världen och är grundat av svenskar.

 
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags