Browsing Archive: September, 2011

Tizen utvecklas av Samsung och Intel

Posted by Redaktionen on Wednesday, September 28, 2011, In : Prylar 

Samsung och Intel lanserar Tizen under första kvartalet 2012, ett nytt Linux-baserat operativsystem för mobilen. Nokia och Intel utvecklade tidigare MeeGo, men Nokia lämnade den satsningen tidigare i år (även om man precis ska lansera den första och troligtvis sista MeeGo-mobilen Nokia N9). Intel har alltså slagit sig samman med Samsung för att lansera Tizen. Även om Android är fantastiskt så vill inte alla företag vara beroende av Google Android.


Continue reading ...
 

Vectone Mobile - Nytt kontantkort för att ringa billigt utomlands

Posted by Redaktionen on Thursday, September 22, 2011, In : Kontantkort 

Vectone Mobile är en ny mobiloperatör i Sverige som erbjuder ett kontantkort för att ringa billigt utomlands. Deras startpaket är dessutom gratis att beställa online. En unik möjlighet med Vectone Mobile är att du kan ringa gratis till andra Vectone Mobile-kunder i utlandet.

  
På många sätt liknar Vectone Mobile en annan operatör, nämligen Lyca Mobile. Läs mer om Vectone Mobile, en klart intressant mobiloperatör.
 
Continue reading ...
 

Mobil2 - Ny billig mobiltelefoni

Posted by Redaktionen on Tuesday, September 20, 2011, In : abonnemang 

Mobil2 är en ny mobiloperatör i Sverige som erbjuder riktigt låga priser. Förutom att priserna är låga så är priserna enkla att förstå och startpaketet gratis. Flera alternativ hos Mobil2 låter dig dessutom ringa utan minutavgift och utan fast avgift.
Mobil 2 är inte ett kontantkort, men samtidigt är det inte ett traditionellt abonnemang heller. Två av de tre alternativen har ingen månadsavgift, ingen minsta debitering, och inget alternativen har någon bindningstid. Du laddar d...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags