Browsing Archive: September, 2010

Telefonväxlar Stockholm - Din guide till ett bra val

Posted by Redaktionen on Wednesday, September 29, 2010, In : IP-telefoni 

Telefonväxlar Stockholm är din guide till att välja bland marknaden bästa leverantörer av moderna växlar. Med en effektiv ip-växel levererad som tjänst istället för huvudvärk med att drifta en egen maskin på kontoret får du både fler och enklare tjänster samt lägre kostnader. Du betalar per anknytning istället för per maskin vilket gör att du både kan skala upp och ner efter behov.

Med en telefonväxel från leverantörer som IP Stockholm eller Sting Telecom kan ni få mobi...
Continue reading ...
 

Telia Homerun SMTP - Så skickar du e-post

Posted by Redaktionen on Wednesday, September 29, 2010, In : Internet 

Nu har vi publicerat en SMTP-guide för Telia Homerun, så att du kan skicka e-post när du är uppkopplad via deras internet-hotspot.

Står Outlook bara och tuggar utan att mailen du skrev skickas iväg? Då måste du ändra SMTP-inställningen. Läs vår Telia Homerun SMTP guide så har du fixat inställningen på 1 minut.

Du vet väl att McDonalds och Max erbjuder gratis internet. Om du blir gratis medlem på Espresso House så får du 1 timmes gratis uppkoppling per besök via The Cloud.


Continue reading ...
 

CipTel väljer OptiCaller för mobil växel

Posted by Redaktionen on Thursday, September 23, 2010, In : IP-telefoni 
CipTel utvecklar och levererar tjänstebaserade telefonilösningar till företag. Tjänsterna distribueras via RingUp kedjan och Westcon group. För närvarande är ca 20 st återförsäljare utbildade och säljer CipTels lösning under namnen RVS (RingUp Voice solution) eller Westcon HIT.

Mattias Hansson, VD på OptiCaller Software är imponerad över CipTels paketering som innefattar en kraftfull IP baserad Centrex plattform från Avaya samt tilläggstjänster som tex hänvisning, callcenter...
Continue reading ...
 

Doros lättanvända mobiltelefon i Schweiz

Posted by Redaktionen on Tuesday, September 21, 2010, In : Prylar 
Mobiloperatören Orange stärker sitt erbjudande i Schweiz med Doros lättanvända mobiltelefon.

Doro utökar sitt partnerskap med Orangekoncernen genom ett försäljningsavtal med Orange Schweiz. Mobiloperatören har valt Doros bästsäljare, Doro PhoneEasy 410gsm, för att ytterligare stärka sitt produkterbjudande till kunder som vill ha en lättanvänd mobiltelefon.

”Vårt mål är att förenkla kommunikationen mellan alla människor och åldersgrupper”, säger Yves Martin, chef för Pr...

Continue reading ...
 

Fler gratis internet hotspots till Stockholm

Posted by Redaktionen on Friday, September 10, 2010, In : Internet 
Sverige och Stockholm är känt över världen som ett föregångsland inom IT och telecom. I Kista Science City ligger ett av världens främsta IT-kluster, känt för spetskompetens inom trådlös teknik, bredband och mobila applikationer och tjänster. Och det är i just Stockholm som väldens första utbyggnad av den fjärde generationens mobilkommunikation pågår.

Fler gratis hotspots, dvs platser man avgifts- och lösenordsfritt kan ansluta sin dator till internet via ett öppet trådl...
Continue reading ...
 

IP växel - Din guide till ett bra val

Posted by Redaktionen on Monday, September 6, 2010, In : IP-telefoni 
Hitta en bra IP växel till ert företag. Dagens moderna ip-växlar erbjuder funktioner långt utöver vad traditionella klarade av. Samtidigt är de också enklare att hantera, vilket gör att de anställda själva kan kontrollera hur de är anträffbara. Kontakten med både kunder och kollegor blir helt enkelt mycket smidigare.

En modern ip växel kan dessutom kombinera fast och mobil telefoni. När du sitter på kontoret kan du ta samtalet i en fast ip-telefon med komforten av en ergonomisk...
Continue reading ...
 

Så fungerar Efftel Max Softphone

Posted by Redaktionen on Friday, September 3, 2010, In : IP-telefoni 
Efftel Max Softphone är en lättanvänd mjukvarubaserad ip-telefon som kan kopplas till Effels mobila växel Efftel Max. I denna video demonstreras hur man ringer, chattar, skickar SMS, ändrar sin hänvisning och använder sin röstbrevlåda.


Continue reading ...
 

Cellip förstärker styrelsen med Camilla Sundström

Posted by Redaktionen on Friday, September 3, 2010, In : IP-telefoni 
IP-telefonioperatören Cellip meddelar att Camilla Sundström valts till ny styrelseledamot i företaget. Camilla har gedigen erfarenhet av telekombranschen. Under 25 år i branschen har hon haft ledande befattningar på bland annat Ericsson, Hotsip, Song Network, TDC och Relacom Sverige.



- Camilla Sundström erfarenheter och branschkunskap kommer att vara en ypperlig tillgång för oss och våra kunder, säger Esko Airas, VD Cellip.

Cellip har idag positionerat sig som marknadsledande inom IP-...
Continue reading ...
 

Huawei IDEOS - En perfekt kontantkortstelefon

Posted by Redaktionen on Thursday, September 2, 2010, In : Kontantkort 
Huawei IDEOS är Huaweis senaste smartphone som är förinstallerad med Android 2.2. IDEOS är perfekt som kontantkortsmobil. Mobilen har ett riktpris på runt 150 dollar, vilket kommer att göra den väldigt prisvärd när den släpps i Sverige.

IDEOS erbjuder användare en nedladdningshastighet på över 7.2Mb och dubbla nätverksstöd via WCDMA WiFi samt ett stort antal mobila bredbandstjänster. IDEOS fungerar också som en WiFi-router för upp till åtta enheter samtidigt.



Utöver den sena...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags