Browsing Archive: February, 2010

Gratis mobiltelefon från Cell Mobile

Posted by Redaktionen on Thursday, February 25, 2010, In : abonnemang 
Cell Mobile är en ny svensk mobiloperatör som ger dig presentkort varje månad att shoppa för. Cell Mobile är ett förmånligt mobilabonnemang där du kan ringa för hela månadsavgiften och på toppen av det så får du dessutom presentkort för att du tar emot erbjudanden. Det kan bli nästan gratis att ringa.



Cell Mobile lanserar sitt abonnemang Cell 99 den 25 februari och mellan den 25 februari och 29 februari är det extra förmånligt för dig som har vägarna förbi Skärholmen Cent...
Continue reading ...
 

Barn och mobiltelefoner

Posted by Redaktionen on Tuesday, February 16, 2010, In : Kontantkort 

Ett antal tips kring barn och mobiltelefoner. Detta kan vara smart att tänka när du ger ditt barn en mobiltelefon.

  • Välj abonnemang eller kontantkort utifrån barnets ålder och behov. För de yngsta kan ett kontantkort vara bra och för de äldre ett abonnemang t ex med en familjetjänst som ger möjlighet till kostnadskontroll.
  • Kom överens om hur telefonen ska användas. När den ska vara påslagen respektive avslagen, vilka tjänster det är ok att använda etc.
  • Engagera dig i vad ditt ba...

Continue reading ...
 

Mobiltelefoner Sony Ericsson

Posted by Redaktionen on Tuesday, February 16, 2010, In : Kontantkort 
Nu lanserar vi en guide om mobiltelefoner från Sony Ericsson. De bästa modellerna oavsett om du vill ringa med kontantkort eller abonnemang. Vi börjar med en modell i taget som vi vill lyfta fram som extra intressant. Det händer väldigt mycket hos Sony Ericsson just nu, det kommer mobiltelefoner med både Symbian, Google Android och Windows.


Besök vår guide om Sony Ericsson mobiltelefoner, det kommer förutom beskrivningar även presenteras videos på mobilerna. Vi hoppas att du hittar ...

Continue reading ...
 

Samsung C5212 - Mobil med dubbla SIM-kort

Posted by Redaktionen on Saturday, February 13, 2010, In : Kontantkort 
Samsungs C5212 har plats för två simkort. Med dubbla SIM-kort kan du alltså ha två olika telefonnummer till en och samma mobil.

Det går att välja och ha båda två abonnemangen eller kontantkort aktiva samtidigt för inkommande samtal eller låta ett vila medan det andra är på. Med den lilla knappen på mobilens sida är det lätt att byta mellan abonnemangen. Eller så byter mobilen abonnemang automatiskt efter ett inställt klockslag.




Läs mer om Samsung C5212 här på Kontantkort Sta...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags