Browsing Archive: December, 2010

Marknaden för utlandssamtal

Posted by Redaktionen on Friday, December 31, 2010, In : IP-telefoni 

Utlandssamtal är en del av telekommarknaden som har kommit något i skymundan. Men PTS sammanställer varje år en rapport om den svenska telekommarknaden och där finns intressant information och statistik om samtal till utlandet.
 
Läs vår artikel om marknaden för utlandssamtal. Den ger en bra inblick och öppnar upp möjligheter för dig som funderar på hur du kan marknadsföra ett erbjudande.
 
Continue reading ...
 

Skärmskydd och mobilskal till mobilen populära

Posted by Redaktionen on Wednesday, December 22, 2010, In : Prylar 

Det skall vara mobiltillbehör i paketen i år. Färsk statistik från the Phone House visar att decemberförsäljningen toppas av touchskärmsskydd, mobilskal och bluetooth-headset. Höstens succé med smarta mobiltelefoner ligger bakom till julklappsvalen.

- 2010 är året då de smarta telefonerna slog igenom på allvar, och vi ser det även när det är dags för julklappsinköp, säger Johan Järnliden, Marknadsdirektör, The Phone House.
 
Continue reading ...
 

Collect Call - Ring med tomt kontantkort

Posted by Redaktionen on Wednesday, December 22, 2010, In : Kontantkort 

Collect Call är en telefontjänst som fungerar från samtliga svenska operatörers kontantkortskunder. Med Collect Call går det att ringa trots att kontantkortet har slut på pengar. Tjänsten låter istället mottagaren stå för samtalets kostnad, såvida mottagaren accepterar samtalet.

För den som inte vill ringa och be mottagaren att stå för samtalets kostnad, finns en funktion som låter uppringaren själv betala för samtalet vid ett senare tillfälle via en faktura. För att denna ...
Continue reading ...
 

Huawei U8300 - Kungen av kontantkortstelefoner

Posted by Redaktionen on Monday, December 20, 2010, In : Kontantkortstelefon 

Kontantkortstelefonen Huawei U8300 har lanserats i Sverige. Det är Huaweis första Android-mobil som är utvecklad på företagets utvecklingscenter i Kista. Den nya mobiltelefonen kombinerar ett QWERTY-tangentbord och en 2.6 tums pekskärm i en kompakt, innovativ design som utformats för ungdomar som ständigt vill hålla kontakten med sina vänner genom sociala nätverk. Priset har också anpassats för ungdomar, mobiltelefonen kan köpas hos Tre för rekordlåga 995kr med kontantkort.



Kon...
Continue reading ...
 

Cellip lanserar mobiltelefoni

Posted by Redaktionen on Tuesday, December 14, 2010, In : IP-telefoni 

IP-telefoni-företaget Cellip och Telenor har tecknat ett avtal som ger Cellip tillgång till Telenor Sveriges landsomfattande mobiltelefoninät. Avtalet innebär att Cellip lägger till nya tjänster inom traditionell mobiltelefoni och integration mellan IP-telefoni och mobiltelefoni till sin produktportfölj.

- Att inleda ett samarbete med Telenor Sverige som är Nordens främsta inom mobilkommunikation är en väldigt viktigt del för att erbjuda företagsmarknaden de nya kombinationstjäns...
Continue reading ...
 

Ring billigt i Bosnien-Hercegovina med HolidayPhone

Posted by Redaktionen on Wednesday, December 8, 2010, In : Kontantkort 

HolidayPhone som gör det möjligt för privatpersoner och företag att ringa billigare på resan utomlands lägger nu till Bosnien-Hercegovina till listan på länder där man ringer billigt och blir nådd på sitt svenska nummer utan krångel.

Det kan vara mycket dyrt att ringa i utlandet med en medhavd svensk mobiltelefon. Detta är något som många svenskar på ett jobbigt sett fått erfara, när telefonräkningen dykt upp i brevlådan efter resan.

Nu lanserar HolidayPhone en unik och lät...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags