Browsing Archive: August, 2010

Huawei U7510 - Billig och bra kontantkortstelefon

Posted by Redaktionen on Tuesday, August 31, 2010, In : Kontantkort 
Huawei U7510 är en av de mest prisvärda kontantkortstelefonerna som finns att köpa just nu. Du får en pekskärmsmobil med kamera, mp3-spelare och bra anslutningsmöjligheter för 795 kr hos Telia, och då ingår även ett Telia Refill kontantkort.



Huawei är mest kända för att leverera mobiltelefonsystem i Sverige, men företaget kommer nu starkt även inom mobiltelefoner. Huawei levererar alltid prisvärda produkter vilket även gör att du får denna kontantkortstelefon till ett pris s...

Continue reading ...
 

Kontantkortstelefon med Tre

Posted by Redaktionen on Saturday, August 28, 2010, In : Kontantkort 
Om du letar efter en kontantkortstelefon till ett bra pris så bör du titta närmare på utbudet som Tre erbjuder. Mobiloperatören Tre har ett stort urval av kontantkortstelefoner i alla prisklasser. Du kan få en bra mobil inklusive kontantkort för 895 kr. Men om du är sugen på en mer avancerad mobil så kan du även få det som en kontantkortstelefon hos 3.

Kontantkort är perfekt för dig som vill ha kontroll på din ringkostnad och inte vill behöva binda upp dig på 12-24 månader. M...
Continue reading ...
 

Telefonväxlar Gävle - Kvalitet och bra priser

Posted by Redaktionen on Saturday, August 28, 2010, In : IP-telefoni 
Prisvärda och effektiva telefonväxlar Gävle är något som flera olika leverantörer kan erbjuda. Med en modern ip-baserad telefonväxel får du en effektiv kommunikationscentral med både många tjänster och enkelhet. Flera leverantörer erbjuder dessutom möjligheten att kombinera fast och mobilväxel i samma lösning. Ring från mobiltelefonen när det passar och med fasta ip-telefonen när du vill sitta skönt vid skrivbordet.

Läs vår guide till en effektiv telefonväxel

Continue reading ...
 

Billig fast telefoni

Posted by Redaktionen on Saturday, August 28, 2010, In : abonnemang 
Vi skriver mycket om mobiltelefoni, men ibland kan det vara skönt med en fast telefon också. Billig fast telefoni har vi letat efter och den operatör vi kom fram till hade de bästa priserna är Devicom.

Devicom har både bra pris på själva linjen och på samtalspriserna. Om du dessutom ringer till utlandet så kommer du att bli riktigt imponerad av deras billiga priser.

Låga priser verkar vara Devicoms måtto, för även deras kontantkort till mobilen, kallat Superstar Mobile, har grymt ...
Continue reading ...
 

Sting Telecom lanserar IP-Direct

Posted by Redaktionen on Friday, August 27, 2010, In : IP-telefoni 
Sting Telecom har lanserat IP-Direct, en tjänst samt en enhet som installeras hos kund som automatiskt skapar en krypterad tunnel genom kundens brandvägg. Enheten skapar också ett eget subnät som telefonerna och telefonväxeln kan ansluta sig till. Installationen är mycket enkel, bara att koppla in, vänta ca 2 minuter, klart!



Fördelar med IP-Direct
  • Eliminerar problem vid driftsättning orsakade av t.ex. brandväggar eller för få IP-adresser
  • Höjer datasäkerheten genom möjligheten att ...

Continue reading ...
 

Streamtel lanserar klimatneutral telefoni

Posted by Redaktionen on Thursday, August 26, 2010, In : IP-telefoni 
Den svenska teleoperatören Streamtel lanserar en helt klimatkompenserad telefonitjänst för fast telefoni, växlar och mobiltelefoni.

- Vi strävar efter att helt eliminera vår klimatpåverkan. Vår telefonilösning i sig är väldigt energieffektiv, men för att nå hela vägen måste vi kompensera för den del av utsläppen som vi själva inte kan göra någonting åt, säger Streamtels grundare och VD Torbjörn Sjöström.

It- och telekomsektorn gick i fjol om flygindustrin när det gäll...
Continue reading ...
 

On hook waiting lanserat av Qall

Posted by Redaktionen on Thursday, August 26, 2010, In : IP-telefoni 
Qall har lanserat tjänsten On Hook Waiting. Det är en smart telefonväxelfunktion som gör att företag kan erbjuda en förbättrad kundtjänst.

För att du som företagare skall kunna fokusera på att arbeta och inte sitta i telefonkö i onödan har Qall lagt till funktionen On Hook Waiting. Denna funktion gör att kunder kan välja att bli uppringda istället för att sitta och vänta i telefonkö. Funktionen har snabbt visat sig uppskattad och väl använd av Qalls kunder.

Tjänsten ”On ...
Continue reading ...
 

Hur fungerar MyCosmik?

Posted by Redaktionen on Thursday, August 26, 2010, In : Kontantkort 
MyCosmik är en programvara för mobiltelefoner som hjälper resenärer att spara minst 75% på sina kostnader för mobil roaming både på inkommande och utgående samtal.

MyCosmik fungerar tillsammans med användarnas existerande mobilabonnemang, de behöver varken byta leverantör eller telefonnummer.

Det faktum att användarna kan nås på sitt egna mobilnummer även när de reser och samtidigt spara mer än 75% av
kostnaden på både inkommande och utgående samtal go...
Continue reading ...
 

Mobiltelefoni och IP-växel integreras med NEC Smart Mobile Client

Posted by Redaktionen on Thursday, August 26, 2010, In : IP-telefoni 
NEC Unified Solutions har lanserat Smart Mobile Client, en ny sofistikerad lösning för fast mobil konvergens (FMC) som utökar funktionaliteten hos Smartphones.

”Smart Mobile Client R2.2 ger användare på resande fot full tillgång till företagets kommunikationslösning”, säger Bert van Koelen, Business Manager på NEC Unified.

Lösningen ger användaren Unified Communications-funktioner i mobilen, genom att integrera företagets telefonilösning, röstbrevlåda och katalog - tillsamm...
Continue reading ...
 

Effektivt telefoni med Upsales CRM och Efftel

Posted by Redaktionen on Tuesday, August 24, 2010, In : IP-telefoni 
Efftel och Upsales integrerar för effektivare försäljning. Nu kan säljare och andra som tar kontakt per telefon automatiskt ringa upp sina kunder med Efftels IP-telefonilösningar genom att klicka på ett telefonnummer i Upsales CRM.

"Det gör att säljarna både sparar tid och slipper felslagningar" säger Upsales VD Daniel Wikberg.

"Genom att integrera Efftels telefonitjänster i Upsales CRM kan kunder med telefonabonnemang hos Efftel effektivisera sin arbetsdag och öka antalet lyft", fo...
Continue reading ...
 

Ring billigt i Thailand med kontantkort

Posted by Redaktionen on Thursday, August 19, 2010, In : Kontantkort 
HolidayPhone erbjuder billig semestertelefoni och lanserar nu en lösning anpassad för långtidsresenärer till Thailand. Företagets kunder kan nu bli nådda på sina svenska mobilnummer i Thailand från så lite som 0,39kr/minut.

Med en medhavd svensk mobiltelefon kan det bli dyrt att ta emot samtal i Thailand. Detta är något som många av de ca 400 000 svenskar som reser till Thailand varje år, fått erfara.

HolidayPhone
har nu anpassat sin lösning och pressat priset ytterligare för at...
Continue reading ...
 

Telavox är störst på IP-telefoni till företag

Posted by Redaktionen on Thursday, August 19, 2010, In : IP-telefoni 
Enligt de senaste siffrorna från PTS (Post och Telestyrelsen) har hela 33 % av svenska företag som köpt IP telefoni valt Telavox. Telavox stärker därmed sin position som ledande IP-telefonileverantör till företag.

Telavox säger "Vi förstår att företag ställer höga krav på sin telefoni, därför är vi naturligtvis väldigt stolta över att så många företag gett oss sitt förtroende. Telavox har utvecklat och jobbat med IP-telefoni i snart 7 år, här fi...
Continue reading ...
 

Donera via SMS helt utan avgifter

Posted by Redaktionen on Friday, August 13, 2010, In : Kontantkort 
Mobiloperatörerna Tre, Telenor, Telia, Tele2 och telekomleverantören Ericsson har valt att skänka den transaktionsavgift som en sms-gåva till Röda Korset har medfört. Det här innebär att 100 procent av sms-gåvor går till arbetet för de som har drabbats av översvämningen i Pakistan.

- Vi är glada för detta, för det visar hur alla kan bidra på sitt sätt. Översvämningen i Pakistan berör miljontals människor och kommer att pågå länge, därför behövs alla insatser, säger...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags