Browsing Archive: October, 2009

INQ med kontantkort från Tre

Posted by Redaktionen on Tuesday, October 27, 2009, In : Kontantkort 

Nu finns INQ Mini 3G mobilen med kontantkort i Sverige hos Tre. INQ Mobile är ett innovativt och prisvärt märke med mobiler är optimerade för sociala medier. Det relativt nystartade företagets första modell, INQ1, blev tidigare i år utsedd till världens bästa mobil på GSM World-mässan. 3 är ensam på den svenska marknaden att sälja INQ.

Den första INQ-modellen som lanseras är INQ Mini 3G, som trots sitt format är den mest kompletta sociala mediemobilen på den svenska marknad...
Continue reading ...
 

Mobiloperatören 3 lanserar INQ Mobile i Sverige

Posted by Redaktionen on Thursday, October 15, 2009, In : Kontantkort 
Torsdagen den 22 oktober håller moiloperatören 3 en presskonferens för Sverigelanseringen av det hyllade mobilmärket INQ Mobile, som profilerat sig ett innovativt och prisvärt mobilmärke vars produkter är optimerade för sociala medier så som Facebook. Det relativt nystartade företagets första modell, INQ1, blev tidigare i år utsedd till världens bästa mobil på GSM World-mässan. 3 är ensam på den svenska marknaden att sälja INQ. Det är vid denna tidpunkt okänt om INQ-mobil...
Continue reading ...
 

Gratis Comviq kontantkort med bonusar

Posted by Redaktionen on Friday, October 9, 2009, In : Kontantkort 
Nu bjuder Comviq på ett kontantkort helt gratis, du behöver inte ens betala frakten för att få startpaketet hemskickat. Du får dessutom två bonusar utan kostnad, nämligen 100 kr att ringa för och 1000 MMS. Passa på att beställa nu, erbjudandet är tidsbegränsat!

Du vet väl att vi har en sida där vi presenterar gratis kontantkort och startpaket som alltid är uppdaterad med de senaste erbjudandena. Bokmärk sidan så missar du inte bonusarna.

Continue reading ...
 

Driver med telefonsäljare

Posted by Redaktionen on Sunday, October 4, 2009, In : Humor 
Telefonsäljaren ringer för att sälja en försäkring för satellit-tv-boxen, men har ovetandes ringt till en komiker som driver med den stackaren.


Ni som ringer och säljer på telefon, råkar ni ut för många jobbiga personer? Skriv gärna en kommentar om knasiga samtal.

Lyssna även på busringningen med Gunvald Larsson som vi skrev om tidigare.

Continue reading ...
 

Busringning med Gunvald Larsson

Posted by Redaktionen on Saturday, October 3, 2009, In : Humor 

En rolig busringning med Gunvald Larsson, den något hätska polisen från Beck-filmerna. Killen som blir uppringd tar det på största allvar. Han som ringer upp har placerat mobilen framför datorns högtalare och klickar sedan på olika samplingar från filmen för att håla igång samtalet.



Om du ska busringa själv från ditt kontantkort så tänk på att knappa in #31# innan du slår nummret så att den du ringer upp inte kan se ditt telefonnummer.

Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags