Browsing Archive: November, 2008

Svenskarna skaffar en andramobil med kontantkort

Posted by Redaktionen on Monday, November 24, 2008, In : Kontantkort 

Allt fler svenskar väljer att skaffa en privat andramobil vid sidan av jobbmobilen för att hantera alla sina kontakter utanför jobbet. I takt med att vi använder mobilen till fler saker och till tjänster som inte täcks av arbetsgivaren, blir andramobilen ett allt vanligare alternativ. En ny undersökning från Telia visar att 50 procent av svenskarna använder den privata mobilen när de vill ringa och bli nådda, men inte vill lämna ut arbetsmobilens nummer.

–...
Continue reading ...
 

Woph lanserar ip-telefoni för mobilen som kontantkort

Posted by Redaktionen on Friday, November 14, 2008, In : Kontantkort 

Woph! är en ny telecomprodukt inom mobil ip-telefoni och fungerar enkelt och smidigt. Samtalskostnderna för Woph! är mycket attraktiva och du ringer alltid gratis till alla andra Woph!-användare. Woph! fungerar över hela världen så länge du har tillgång till ett trådlöst nätverk, dvs WLAN.

Med Woph! existerar inga långa bindningstider utan fungerar som en kontantkortstjänst, vilket gör det möjligt att ha full kontroll över hur mycket du ringer för. Woph! fungerar även oberoe...
Continue reading ...
 

Telia lanserar iPhone 3G med kontantkortet Telia Refill

Posted by Redaktionen on Friday, November 14, 2008, In : Kontantkort 
Succén med iPhone 3G fortsätter inför slutracet kring vad som kan bli årets teknikjulklapp. Från och med den 17 november kommer den prisbelönta* supermobilen iPhone 3G att kunna köpas tillsammans med kontantkortet Telia Refill.

Sedan säljstarten den 11 juli har iPhone 3G tillsammans med usb-modemen toppat listan över de mest sålda produkterna i Telias butiker och intresset är fortsatt stort i hela landet.

– Vi har många nöjda iPhone-kunder idag, men äve...
Continue reading ...
 
 

Nyheter


Nyheter om kontantkort, startpaket och mobiltelefoni. Allt för att ringa med bästa mobilen till bästa pris.

Tags