Operatören 3 lanserar sitt nya röstabonnemanget där fri mobilsurf ingår till en låg månadskostnad. Minut- och SMS-pris är också låga.

Mobiloperatören 3 lanserar i morgon en helt ny abonnemangsform som heter 3Surf. Den finns som Bas, Plus och Max. I det nya röstabonnemanget ingår mobilsurf helt utan kostnad och erbjuder lågt minut- och SMS-pris.

3Surf Max har en mobilsurfhastighet med upp till 10 Mbit/s i nedladdning och upp till 5,75 Mbit/s i uppladdning av data. 10 GB data ingår i månaden, överstigs denna mängd sänks hastigheten men inga extra avgifter tillkommer.  Röstsamtal, SMS och MMS debiteras utöver abonnemangskostnaden. Månadsavgiften för 3Surf Max är 299 kronor.

- Vår nya abonnemangsform är utformad för de kunder som vill både kunna surfa snabbt och smidigt via mobilen men även för de som vill kunna ringa, SMS:a och MMS:a billigt, säger Per Schelin chef för produkter och tjänster på 3.

3Surf Plus och Bas
erbjuder mobilsurfhastigheterna 6Mbit/s respektive 0,384Mbit/s. Månadsavgiften för 3Surf Plus är 199 kronor och kostnaden för 3Surf Bas är 99 kronor.

Med abonnemanget 3Surf ringer du för 39 öre/minut, sms kostar 39 öre och mms 1.39 kronor.  Bindningstiden för abonnemanget är 18 eller 24 månader.  3Surf kommer säljas ihop med 3s utvalda mobiltelefoner.